Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – Αποφράξεις

Η καταπολέμηση των εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια κλπ αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια με ιδιαίτερη υγειονομική σημασία, καθώς τα παμφάγα αυτά έντομα μεταφέρουν ένα πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών (ιούς, μύκητες, πρωτόζωα), οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν από απλές τροφικές δηλητηριάσεις έως γαστρορραγίες και από απλές αλλεργίες έως αλλεργικό άσθμα.

Στην επιτακτική ανάγκη προφύλαξης αλλά και καταπολέμησης τέτοιου είδους προσβολών, η εταιρεία Μεσογειακοί Καθαρισμοί Facilities Α.Ε. – Καφαντάρης Στέφανος στέκεται στο πλευρό σας με ολοκληρωμένα αλλά ταυτόχρονα οικονομικά προγράμματα για κάθε περίπτωση και σας παρέχει

ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΙΕΣ

Το γεγονός ότι οποιοσδήποτε χώρος όσο καθαρός κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθεί από κάποιο είδος κατσαρίδας, αποδεικνύει τη σημαντικότητα της τακτικής απεντόμωσης των χώρων που ζούμε και εργαζόμαστε. Σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια κ.λπ., κανένας χώρος δεν είναι απρόσιτος σε αυτές.

Μέσω της συνεχούς παγκόσμιας επιστημονικής έρευνας, έχουν δημιουργηθεί κατσαριδοκτόνες μέθοδοι και σκευάσματα οικολογικά, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο, τα οικόσιτα ζώα και το περιβάλλον. Η εταιρεία μας ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις στον τομέα αυτό και φέρνει κοντά σας προγράμματα και λύσεις σύγχρονες, οικονομικές και αποτελεσματικές για οποιοδήποτε πρόβλημα σε οποιοδήποτε χώρο.

Εφαρμόζουμε ψεκασμούς με ψεκαστήρες προπιέσεως, τοποθέτηση ειδικών κατσαριδοκτόνων gel, ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την καταπολέμηση της ψιλής ξανθιάς κατσαρίδας (Blattella Germanica), τοποθέτηση μη τοξικών παγίδων με ειδικά τροφοελκυστικά, εφαρμογές υπέρμικρου όγκου με κατάλληλους εκνεφωτήρες, εφαρμογές αερολύματος και ότι άλλο νέο και σύγχρονο εισέρχεται στο χώρο αυτό.

Με τη βοήθεια των μόνιμων επαγγελματιών (τεχνικών) απολυμαντών, που συνεργάζεται η εταιρεία μας, είμαστε ο ιδανικός σύμμαχος κατά των κατσαρίδων.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Τα ποντίκια θα μπορούσαν απλώς να αναφέρονται ως κινούμενες εστίες μόλυνσης, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Ως μηχανικοί φορείς παθογόνων μικροοργανισμών, με ικανότητες αναπαραγωγής πραγματικά εντυπωσιακές και εξαιρετικά ανεπτυγμένη ευφυΐα, οσμή, γεύση, ακοή και αφή, συνιστούν τη μόνιμη απειλή της υγείας και της οικονομικής ευμάρειας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Στην επιτακτική ανάγκη προφύλαξης αλλά και καταπολέμησης τέτοιου είδους προσβολών, η εταιρεία μας στέκεται στο πλευρό σας με ολοκληρωμένα αλλά ταυτόχρονα οικονομικά προγράμματα μυοκτονίας για κάθε περίπτωση και σας παρέχει:

  1. Επιτόπιες εκτιμήσεις – μελέτες του μεγέθους του προβλήματος και αναγνώριση των πιθανών διαδρομών και φωλεών των ποντικών.
  2.  Επιλογή ή και συνδυασμό των κατάλληλων για την κάθε περίπτωση οικολογικών μεθόδων και σκευασμάτων, ώστε να εξασφαλίσουμε τα τελειότερα αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο (αντιπηκτικά δολώματα β’ & γ’ γενεάς, δολωματικοί σταθμοί, απωθητικές πάστες, κολλητικές παγίδες κ.λπ.).
  3. Επαναληπτικές εφαρμογές και επανέλεγχοι έως και την πλήρη εξάλειψη του προβλήματος.
  4. Τακτικές εφαρμογές για την πρόληψη και αποφυγή τέτοιων κρουσμάτων.
  5. Συμβουλευτική υποστήριξη από τους έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας μας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων σε ευαίσθητους χώρους (ιατρεία, σχολεία κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή μιας αποτελεσματικής πολιτικής απολύμανσης – μικροβιοκτονίας.

Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου, ενώ επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα από τους έμπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας μας.

ΨΥΛΛΟΙ –ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ

Πραγματοποιούμε καθολικούς (σε όλη την προσβεβλημένη επιφάνεια) υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας. Σε συνδυασμό με ειδικά προνυμφοκτόνα σκευάσματα ή εφαρμογές υπέρμικρου όγκου (ULV) με μηχανήματα εκνέφωσης, επιτυγχάνουμε την πλήρη εξολόθρευση των παρασίτων αυτών.

ΑΚΑΡΕΑ

Για τον αποτελεσματικό έλεγχο των ακάρεων, απαιτείται εξειδικευμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει ειδικό καθαρισμό και κατόπιν καθολικό ψεκασμό ή εφαρμογή εκνέφωσης με ακαρεοκτόνο σκεύασμα.

ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΦΙΔΙΩΝ

Για την προστασία των χώρων σας από πιθανές εισβολές ερπετών, εφαρμόζουμε τακτικούς περιμετρικούς ψεκασμούς με τα πλέον οικολογικά και ασφαλή σκευάσματα απώθησης φιδιών.

ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΕΣ

Ασφαλείς εφαρμογές ζιζανιοκτόνων σκευασμάτων για το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τα ζώα, χωρίς δυσμενείς επιδράσεις (φυτοτοξικότητα) στα καλλωπιστικά και θαμνώδη φυτά.

ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ

Τα ξυλοφάγα έντομα (σαράκι) είναι ικανά να δημιουργήσουν εκτεταμένες καταστροφές σε όποιο χώρο προσβάλουν. Οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια ή αντικείμενο, μπορεί να προσβληθεί εάν τοποθετήσουμε κοντά του κάποιο ήδη προσβεβλημένο αντικείμενο.

Ξύλινα πατώματα, κουφώματα, πόρτες, ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικά μπορούν να πέσουν θύματα αυτού του σχεδόν αόρατου και αθόρυβου εντόμου.
Οι μικρές τρύπες ή και η εμφάνιση, σε συγκεκριμένα σημεία μιας λεπτής πούδρας, είναι η απόδειξη της ύπαρξής του. Η καταπολέμηση πρέπει να είναι άμεση και ολοκληρωτική.

Για τις περιπτώσεις αυτές, εξειδικευμένοι απολυμαντές της εταιρείας μας, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα ξυλοφάγων εντόμων, είναι στη διάθεσή σας για τη συμβουλευτική τους ικανότητα αλλά και για την πραγματοποίηση όλων των δυνατών μεθόδων καταπολέμησης (υποκαπνισμοί, ψεκασμοί κ.λπ.).

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, σας εξασφαλίζει πλήρη απαλλαγή χωρίς φθορές και με απόλυτη ασφάλεια.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών, εφαρμόζουμε υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας, τοποθέτηση μη τοξικών μυρμηγκοκτόνων ζελέ ή τοποθέτηση απωθητικών οικολογικών ουσιών, ανάλογα με την περίπτωση.

Εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα ακόμη και σε περιπτώσεις σοβαρών προσβολών, όπου τα μυρμήγκια εκτός από τους εξωτερικούς χώρους, έχουν εισβάλλει και στους εσωτερικούς, έχοντας δημιουργήσει διόδους ή και φωλιές μέσα στα οικήματα, βγαίνουν μέσα από πρίζες ή πατώματα και δημιουργούν καταστροφές.

Ειδικά σε περιπτώσεις οικιών με κήπους σε περιοχές που υπάρχουν αυξημένοι πληθυσμοί μυρμηγκιών, ο τακτικός ψεκασμός των υπαίθριων χώρων (κήπων) με ειδική αντλία ψεκασμού, εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με τη μέθοδο αυτή μεγάλες ποσότητες εξελιγμένων και ειδικών εντομοκτόνων σκευασμάτων, φτάνουν εκεί ακριβώς που τα έντομα έχουν τις φωλιές τους, με αποτέλεσμα τη ριζική εξολόθρευση αυτών, αλλά και τον έλεγχο όλων των εντόμων κήπου.

Έτσι επιτυγχάνουμε την ήρεμη και ευχάριστη παραμονή μας στους χώρους αυτούς για μεγάλο χρονικό διάστημα και με απόλυτη ασφάλεια όχι μόνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια, αλλά ακόμη και για τα φυτά τα οποία απαλλάσσονται ταυτόχρονα από τυχόν άλλα παράσιτα.

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΜΥΓΕΣ-ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ)

Είναι γνωστό σε όλους ότι τα κουνούπια με τα ενοχλητικά τους τσιμπήματα, εκτός από τις αλλεργίες και την αϋπνία που προκαλούν, μπορούν να μεταδώσουν στον άνθρωπο ιδιαίτερα επικίνδυνες ασθένειες όπως ελονοσία, κίτρινος πυρετός κ.α.. Όπως επίσης και οι μύγες των οποίων ο αριθμός των μικροοργανισμών που έχουν στο σώμα τους ξεπερνά το 1.000.000 και είναι υπεύθυνες για την εκδήλωση διάφορων ασθενειών, όπως σαλμονέλωση, δυσεντερία, τέτανο και πάρα πολλές άλλες.

Η πλήρης εξάλειψη των εντόμων αυτών, είναι πρακτικά αδύνατη λόγω της απανταχού ύπαρξής τους, της ικανότητάς τους να διανύουν μεγάλες αποστάσεις πετώντας και της εύκολης και ταχύτατης αναπαραγωγής τους.
Υπάρχουν όμως σύγχρονες μέθοδοι και σκευάσματα που μπορούν να μειώσουν δραστικά τους πληθυσμούς τους και να μας εξασφαλίσουν, ειδικά όταν γίνονται εκτεταμένα και τακτικά, ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ειδικά η χρήση επαγγελματικών αντλιών ψεκασμού στους εξωτερικούς χώρους, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύουν τα κατάλληλα εντομοκτόνα σκευάσματα σε μεγάλο ύψος και πλάτος και με τον τρόπο αυτό να εξολοθρεύουν τα έντομα αυτά στα σημεία που φωλιάζουν, αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μας όπλο στην καταπολέμηση αυτών των ενοχλητικών και επικίνδυνων εντόμων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Για την απόφραξη του δικτύου σας, διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα ηλεκτροκίνητα και πιεστικά μηχανήματα. Σε συνδυασμό με την εμπειρία των τεχνικών μας, αναλαμβάνουμε και φέρνουμε εις πέρας και τις πιο δύσκολες αποφράξεις, χωρίς καμία φθορά στις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

H ιδανικότερη λύση για σας είναι να αναθέσετε τη μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης σε μία σοβαρή εταιρεία, ώστε να μην ασχοληθείτε ξανά με αυτό.