Εταιρεία

Η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ   ιδρύθηκε το 1996 με έδρα τα Χανιά. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των κτηματομεσιτικών-ασφαλιστικών και λίγα χρόνια αργότερα προσέθεσε στις δραστηριότητες της και την εξυπηρέτηση διαχείρισης κτιρίων, διαγράφοντας παράλληλα ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς. Με  τον όρο διαχείριση κτιρίων εννοούμε τη συντήρηση, το καθαρισμό τους, τις επισκευές τους, τις βελτιώσεις τους/προσθήκες την έκδοση κοινοχρήστων τους ενώ παράλληλα απώτερος στόχος μας είναι και η ασφάλισή τους.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλη τη Κρήτη εδώ και 12 έτη, απασχολώντας σε μόνιμη βάση 60 άτομα, 8 υπάλληλους γραφείου/εξωτερικών εργασιών και 52 καθαριστές-καθαρίστριες έχοντας στις τάξεις μας ένα υπερσύγχρονο στόλο πλυστικών/καθαριστικών μηχανημάτων. Τους θερινούς μήνες το προσωπικό μας υπερδιπλασιάζεται για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν λόγω τουρισμού ενώ επίσης δε θα πρέπει να παραληφθούν οι συνεργασίες μας με ένα πλήθος συνεργείων κατασκευαστικών/επισκευαστικών δραστηριοτήτων.

Ο νομός Χανίων και γενικότερα η Κρήτη αποτελούν μια από τις πρώτες επιλογές τουρισμού. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονη κινητικότητα στην αγορά εξοχικών κατοικιών, τόσο από Έλληνες κυρίως όμως από ξένους, με σκοπό τη διαμονή τους θερινούς μήνες. Η επιχείρηση μας αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που δημιουργούνται για τη διαχείριση αυτών των ακινήτων καθ’όλη τη διάρκεια του έτους και ειδικότερα τους χειμερινούς μήνες κατά τους οποίους αυτά παραμένουν κενά, αναλαμβάνει τη πλήρη διαχείριση τους.

Οι κυριότεροι παράγοντες που συντέλεσαν στην ραγδαία ανάπτυξη της MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ είναι

    * Η πολύχρονη εμπειρία της
    * Το εξειδικευμένο προσωπικό της
    * Η συνέπεια και ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες της

και τέλος

    * η αποτελεσματικότητα των εργασιών της.

Υπεύθυνα, αξιόπιστα και οικονομικά η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη διαχείριση και φροντίδα του κτιρίου σας.

Μέσω του διαδικτύου προσδοκούμε να σας δώσουμε μια πλήρη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας και των υπηρεσιών μας.

Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση βρισκόμαστε στη διάθεσή σας….

 

 
Ενδεικτικό Πελατολόγιο
 

 

TPΑΠΕΖΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
TPAΠEZA EΛΛAΔOΣ
TPAΠEZA XANΙΩN (24 KΑTAΣTΗMATA)
ΡRO BANK
ALΡΗA BΑΝΚ ΧΑΛΗΔΩN
EURΟBAΝΚ ΡEΘYMNOY
EUROBΑNΚ HΡAKΛEΙΟY
EΘNΙΚΗ TΡAΠEZA – ΚENTPΙKO ΗPAKΛEΙOY
EΘNΙΚΗ TPAΠEΖA – KEΝTΡΙΚO PEΘΥMNOY
EΘNΙΚΗ TΡΑΠEΖΑ KOΥΝΟYΠΙΔΙANΩN


ΔΗMOΣIEΣ YIΙΗPEΣΙEΣ – ΔHMOI
ΔΗMΟΣ ΧΑNΙΩN
ΔΗMΟΣ ΘEPΙΣΟΥ
ΔΗMΟΣ PEΘYMNOY
Ο.ΔΗ.ΚoΙ.Π. XANΙΩN
ΔΗ.ΠE.ΘΕ ΧΑNΙΩN
Ο.T.E. ΧΑΝΙΩΝ
ΔEΗ ΓPΑΦEΙΑ ΞYΛOΚΑMΑΡAΣ
Ο.K.Α.N.A. ΘEPAΠEYTΙΚΗ MΟΝΑΔA
EΚAB ΧAΝΙΩN
EΘNΙΚΟ ΣTΑΔΙΟ ΧΑNΙΩN
ΔΗMΟTΙΚΟ ΣTΑΔΙΟ ΠEPΙBOΛΙΩN
ΚOΛYMBΗTΗΡΙΟ ΧAΝΙΩN
ΦΡOYPΑPXEΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΟΛEMΙΚΟ MΟYΣEΙΟ ΧAΝΙΩN
MEΓΑΛΟ APΣENAΛΙ
TAMEΙO ΣYNTAΞEΩΝ MΙΗΧΑΝΙΚΩN (TΣMΕΔE)
ΟPΓAΝΙΣMoΣ EPΓATΙΚΗΣ ΚATOΙΚΙAΣ (ΟEΚ)
ΠNEYMATΙΚΟ ΚENTΡΟ ΧΑNΙΩN
YΠΟΘΗΚΟΦYΛΑΚΕΙΟ ΧΑNΙΩN
ΘEΟΧΑPΙΔΙΟ ΙΔΡYMA
ΜΟYΣEIO ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΛOΓΟTEΧNΙAΣ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ 

ΔΕΥΑ ΧΑΝΙΩΝ


ΣΧΟΛEΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΠAΙΔΙKoΣ ΣTAΘMOΣ ΠEΡΙBOΛΙΩN
ΠAΙΔΙKoΣ ΣTΑΘMΟΣ ΚATΣΙΦΑPΙANΩN
ΔΗMΟTΙKΟ ΣXΟΛEΙΟ MYΛONΙANΩN
5o ΔΗMΟTΙΚΟ ΣΧΟΛEΙΟ ΧΑNΙΩΝ
8o ΔΗMOTΙΚΟ ΣΧΟΛEΙΟ ΧΑNΙΩN

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΖΙΝΟΥ


ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΙΝFOTE ΧANΙΩN
ΙNFO A.E.
EYΡΩΠΗ Α.E.
ΟTE ΧΑΝΙΩN
ΙNTERSALONΙKΑ ΑΣΦΑΛΙΣTΙΚΗ
ACS CΟURΙER
ΠPAΚTΟΡEΙΟ ΔΙANOMΗΣ TYΠOY ΕYΡΩΠΗ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΔΙΑNΟMΗΣ ΞENΟY TYΠOY
ΦΡΑTΖEΣKΑΚHΣ CΗEVROLET
KΩTΣΟBΟΛΟΣ ΧΑNΙΩN
ΚΩTΣΟBΟΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
LAPΙN EMΠOΡΙKΑ KΑTAΣTHMΑTA
MULTΙRΑMΑ XΑNΙΩN
ΠΛΑΓΟΣ – EΙΔΗ YΓΙEΙNΗΣ
SEΡΗΟRΑ MΑPΙNΟΠΟYΛΟΣ A.E.E
BODΥLΙNE ΧΑNΙΩN

CURVES ΧΑΝΙΩΝ

ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ STORE

MIGATO

PLANET FITNESS

NSA (NAYTΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)

ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ

ROCOCO

ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

VODAFONE 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΤΗΡΙΩΝ

Μηχανογραφική Έκδοση Κοινοχρήστων ]
Περιγραφή

Η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ απαλλάσσει τους διαμένοντες στην πολυκατοικία από το άγχος και την πολύωρη απασχόληση για τη λύση πολλών καθημερινών προβλημάτων που προκύπτουν. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε  ένα πρόγραμμα διαχείρισης που ταιριάζει στις ανάγκες σας και που μπορεί να περιλαμβάνει:

1. Έκδοση και διανομή των κοινοχρήστων σε μηνιαία βάση και τήρηση βιβλίου εσόδων – εξόδων.
2. Είσπραξη των χρημάτων από κάθε διαμέρισμα σε ημέρες και ώρες που θα οριστούν κατόπιν συνεννόησης ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου
3. Συγκέντρωση και εξόφληση υποχρεώσεων και λογαριασμών του κτιρίου προς τρίτους και Δ.Ε.Κ.Ο (ΔΕΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, κ.λπ.)
4. Επίσκεψη αντιπροσώπου της MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ σε σταθερή βάση για έλεγχο και καταγραφή αναγκών, φθορών, βλαβών κ.λπ.
5. Παραγγελία και παραλαβή του πετρελαίου με απαραίτητη την παρουσία εκπροσώπου των ενοίκων για διασφάλιση διαφάνειας, έλεγχος της ποιότητας και συνεχείς έρευνες αγοράς για εξασφάλιση συμφέρουσας τιμής.
6. Έλεγχος και συντήρηση καυστήρα, μηνιαίος έλεγχος και καταγραφή της στάθμης του πετρελαίου.
7. Έλεγχος και συντήρηση δικτύου υδροδότησης, αποχέτευσης, προγραμματισμός και επίβλεψη εργασιών απόφραξης, εκκένωσης βόθρων κ.λπ.
8. Έλεγχος και συντήρηση ανελκυστήρα.
9. Εξεύρεση, καθοδήγηση, έλεγχος και πληρωμή συνεργείου καθαρισμού. Ειδικά για τις παραθεριστικές κατοικίες, ο καθαρισμός και η προετοιμασία του οικήματος μπορεί να γίνει λίγο πριν από την άφιξή σας.
10. Διαμόρφωση και φροντίδα κήπων, εξεύρεση και έλεγχος κηπουρού ή συνεργείου κηπουρικής.
11. Εξεύρεση εταιρείας φύλαξης.
12. Ασφαλιστικά πακέτα και προτάσεις νομικής κάλυψης ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.
13. Τακτική και προγραμματισμένη ενημέρωση όλων των ενοίκων και εξασφάλιση έγκρισης για οποιαδήποτε εργασία που απαιτεί μεγάλες δαπάνες.
15. Κίνηση απαιτούμενων νομικών διαδικασιών στην περίπτωση που κάποιοι ένοικοι δεν είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Και αυτές είναι μόνο κάποιες από τις υπηρεσίες που μπορούν να συνθέσουν το δικό σας πρόγραμμα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ειδικά για τις παραθεριστικές κατοικίες, οι λογαριασμοί και τα λοιπά έγγραφα μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικώς στους ιδιοκτήτες και η εξόφληση τους να γίνεται με κατάθεση σε ειδικούς τραπεζικούς λογαριασμούς ή ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου. Επίσης, κατά τους μήνες που το οίκημα παραμένει κλειστό η MEDITERANIAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ   αναλαμβάνει την επίβλεψη μια φορά τον μήνα.
 
Αναθέτοντας τις παραπάνω εργασίες στην MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  εξασφαλίζετε:

1. Μόνιμη απαλλαγή από κάθε ευθύνη διευθέτησης προβλημάτων, συντονισμού εργασιών, φυσικής παρουσίας και επίβλεψης εργασιών καθώς κα συγκέντρωσης εγγράφων, χρημάτων κ.λπ. από τους ενοίκους.
2. Αποφυγή διαπροσωπικών εντάσεων και αρμονική συγκατοίκηση όλων των ενοίκων λόγω των διαφανών και δίκαιων υπηρεσιών της MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ   που προάγουν και διαφυλάσσουν τόσο το συνολικό όσο και μεμονωμένα το συμφέρον κάθε ενοίκου.
3. Εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου, υπεύθυνος έλεγχος και τήρηση κάθε απαιτούμενης εργασίας που ορίζουν οι κανόνες ασφαλείας.
4. Η είσπραξη κοινοχρήστων λογαριασμών.
5. Η έγκαιρη προμήθεια πετρελαίου και ο έλεγχος της παραλαβής του.
6. Η πληρωμή των κοινόχρηστων δαπανών σε τρίτους (ΔΕΗ, ΔΕΥΑΧ, καθαρίστρια, συντήρηση ανελκυστήρα, κλπ.)
7. Η μέριμνα για τη στοιχειώδη ασφάλεια (κλειδιά, πυροσβεστήρες, ασφάλειες) και αισθητική (καλλωπισμός με  καθρέπτες, πίνακας ανακοινώσεων, κλπ.) των κοινόχρηστων χώρων, προβαίνοντας άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.
8. Η παραλαβή και εξεργασία των δεδομένων (λογαριασμών, αποδείξεων, δαπανών κτιρίου κ.λ.π.) με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, όπως τηλεφωνικά, με φαξ, e-mail ή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Ειδικευμένοι και έμπειροι τεχνίτες αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τεχνικές εργασίες, άμεσα και οικονομικά, υπό την επίβλεψη της MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ   ­

Στην περιοχή σας υπάρχει σίγουρα μια από τις πολυκατοικίες που είναι σήμερα πελάτες μας. Ρωτήστε τους να σας πουν για την ποιότητα και την συνέπεια που χαρακτηρίζει το γραφείο μας.

Ελαιοχρωματισμοί, Επιστρώσεις, Μονώσεις ]
 

Η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία για την βαφή κάθε είδους, εξωτερικών και εσωτερικών χωρών.

Επίσης είναι άρτια εξοπλισμένη με ποικιλία ανυψωτικών μηχανημάτων για τον ελαιοχρωματισμό προσόψεων σε πολυώροφα κτίρια.

Συντήρηση / Φροντίδα κτιρίων και εξωτερικών χώρων ]
 

Η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ δίνει αξιόπιστες, άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ανάγκη ή πρόβλημα του κτιρίου ή της κατοικίας σας.
Μπορείτε να απευθυνθείτε στη εταιρία μας  για κάθε τι σημαντικό ή μη που αφορά στη διατήρηση της καλής κατάστασης του σπιτιού, του διαμερίσματος, του γραφείου, του κήπου ή του κτιρίου σας.
Με ένα απλό τηλεφώνημα οι ειδικοί της MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ θα σας δώσουν λύσεις, θα σας κάνουν προσφορές και θα οργανώσουν εργασίες όπως για παράδειγμα:

1. τη διαμόρφωση και τη συντήρηση του κήπου.
2. το βάψιμο εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.
3. τη στεγανοποίηση ταρατσών.
4. την τοποθέτηση ή την αλλαγή τεντών.
5. την επιδιόρθωση υδραυλικών ή ηλεκτρολογικών βλαβών.
6. την απεντόμωση και την απολύμανση των χώρων.
7. την αναγόμωση των πυροσβεστήρων κ.λπ.

Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων της MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ τους καθιστά ικανούς να ανταποκριθούν και να καλύψουν άμεσα και αξιόπιστα κάθε ανάγκη που θα δημιουργηθεί και θα αφορά στη σωστή οργάνωση και διαχείριση ενός κτιρίου. Με ειδικά προγράμματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και με πλήρη επίγνωση των πολλαπλών απαιτήσεων μιας άρτιας διαχείρισης, η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ μπορεί να αναδειχτεί στον απόλυτο και πολυτιμότερο συνεργάτη σας για κάθε εργασία που αφορά στη:

Α. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Β. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Γ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Απολυμάνσεις, Απεντωμωσεις, Αποφράξεις ]
 

Η καταπολέμηση των απεχθέστερων ίσως εντόμων, των κατσαριδών, αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια με ιδιαίτερη υγειονομική σημασία, καθώς τα παμφάγα αυτά έντομα μεταφέρουν ένα πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών (ιούς, μύκητες, πρωτόζωα), οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν από απλές τροφικές δηλητηριάσεις έως γαστρορραγίες και από απλές αλλεργίες έως αλλεργικό άσθμα.

Στην επιτακτική ανάγκη προφύλαξης αλλά και καταπολέμησης τέτοιου είδους προσβολών, η MEDITERRANIAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ στέκεται στο πλευρό σας με ολοκληρωμένα αλλά ταυτόχρονα οικονομικά προγράμματα για κάθε περίπτωση και σας παρέχει

ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΙΕΣ
Το γεγονός ότι οποιοσδήποτε χώρος όσο καθαρός κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθεί από κάποιο είδος κατσαρίδας, αποδεικνύει τη σημαντικότητα της τακτικής απεντόμωσης των χώρων που ζούμε και εργαζόμαστε. Σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια κ.λπ., κανένας χώρος δεν είναι απρόσιτος σε αυτές.

Μέσω της συνεχούς παγκόσμιας επιστημονικής έρευνας, έχουν δημιουργηθεί κατσαριδοκτόνες μέθοδοι και σκευάσματα οικολογικά, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο, τα θερμόαιμα και το περιβάλλον. Η εταιρεία μας ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις στον τομέα αυτό και φέρνει κοντά σας προγράμματα και λύσεις σύγχρονες, οικονομικές και αποτελεσματικές για οποιοδήποτε πρόβλημα σε οποιοδήποτε χώρο.

Εφαρμόζουμε υπολειμματικούς ψεκασμούς με ψεκαστήρες προπιέσεως, τοποθέτηση ειδικών κατσαριδοκτόνων gel, ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την καταπολέμηση της ψιλής ξανθιάς κατσαρίδας (Blattella Germanica),τοποθέτηση μη τοξικών παγίδων με ειδικά τροφοελκυστικά, εφαρμογές υπέρμικρου όγκου με κατάλληλους εκνεφωτήρες, εφαρμογές αερολύματος και ότι άλλο νέο και σύγχρονο εισέρχεται στο χώρο αυτό.

Με τη βοήθεια των μόνιμων επαγγελματιών (τεχνικών) απολυμαντών, που συνεργάζεται η εταιρεία μας, είμαστε ο ιδανικός σύμμαχος κατά των κατσαριδών.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Τα ποντίκια θα μπορούσαν απλώς να αναφέρονται ως κινούμενες εστίες μόλυνσης, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Ως μηχανικοί φορείς παθογόνων μικροοργανισμών, με ικανότητες αναπαραγωγής πραγματικά εντυπωσιακές και εξαιρετικά ανεπτυγμένη ευφυΐα, οσμή, γεύση, ακοή και αφή, συνιστούν τη μόνιμη απειλή της υγείας και της οικονομικής ευμάρειας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Και αν στο μακρινό παρελθόν, η εμφάνιση ενός ποντικού στους χώρους που ζούμε ή εργαζόμαστε ήταν ένα φυσιολογικό και συνηθισμένο γεγονός, σήμερα μια τέτοια κατάσταση, θέτει σε αμφισβήτηση την εικόνα και την υγεία της οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας ή επιχείρησης.

Στην επιτακτική ανάγκη προφύλαξης αλλά και καταπολέμησης τέτοιου είδους προσβολών, η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ στέκεται στο πλευρό σας με ολοκληρωμένα αλλά ταυτόχρονα οικονομικά προγράμματα μυοκτονίας για κάθε περίπτωση και σας παρέχει:

1. Επιτόπιες εκτιμήσεις – μελέτες του μεγέθους του προβλήματος και αναγνώριση των πιθανών διαδρομών και φωλεών των ποντικών.
2. Επιλογή ή και συνδυασμό των κατάλληλων για την κάθε περίπτωση οικολογικών μεθόδων και σκευασμάτων, ώστε να εξασφαλίσουμε τα τελειότερα αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο (αντιπηκτικά δολώματα β’ & γ’ γενεάς, δολωματικοί σταθμοί, απωθητικές πάστες, κολλητικές παγίδες κ.λπ.).
3. Επαναληπτικές εφαρμογές και επανέλεγχοι έως και την πλήρη εξάλειψη του προβλήματος.
4. Τακτικές εφαρμογές για την πρόληψη και αποφυγή τέτοιων κρουσμάτων.
5. Συμβουλευτική υποστήριξη από τους έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας μας.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων σε ευαίσθητους χώρους (ιατρεία, σχολεία κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή μιας αποτελεσματικής πολιτικής απολύμανσης – μικροβιοκτονίας.

Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου, ενώ επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα από τους έμπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας μας.

ΨΥΛΛΟΙ –ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ
Πραγματοποιούμε καθολικούς (σε όλη την προσβεβλημένη επιφάνεια) υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας. Σε συνδυασμό με ειδικά προνυμφοκτόνα σκευάσματα ή εφαρμογές υπέρμικρου όγκου (ULV) με μηχανήματα εκνέφωσης, επιτυγχάνουμε την πλήρη εξολόθρευση των παρασίτων αυτών.

ΑΚΑΡΕΑ
Για τον αποτελεσματικό έλεγχο των ακάρεων, απαιτείται εξειδικευμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει ειδικό καθαρισμό και κατόπιν καθολικό ψεκασμό ή εφαρμογή εκνέφωσης με ακαρεοκτόνο σκεύασμα.

ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΦΙΔΙΩΝ
Για την προστασία των χώρων σας από πιθανές εισβολές ερπετών, εφαρμόζουμε τακτικούς περιμετρικούς ψεκασμούς με τα πλέον οικολογικά και ασφαλή σκευάσματα απώθησης φιδιών.

ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΕΣ
Ασφαλείς εφαρμογές ζιζανιοκτόνων σκευασμάτων για το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τα ζώα, χωρίς δυσμενείς επιδράσεις (φυτοτοξικότητα) στα καλλωπιστικά και θαμνώδη φυτά.

ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ
Τα ξυλοφάγα έντομα είναι ικανά να δημιουργήσουν εκτεταμένες καταστροφές σε όποιο χώρο προσβάλουν. Οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια ή αντικείμενο, μπορεί να προσβληθεί εάν τοποθετήσουμε κοντά του κάποιο ήδη προσβεβλημένο αντικείμενο.

Ξύλινα πατώματα, κουφώματα, πόρτες, ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικά μπορούν να πέσουν θύματα αυτού του σχεδόν αόρατου και αθόρυβου εντόμου.
Οι μικρές τρύπες ή και η εμφάνιση, σε συγκεκριμένα σημεία μιας λεπτής πούδρας, είναι η απόδειξη της ύπαρξής του. Η καταπολέμηση πρέπει να είναι άμεση και ολοκληρωτική.

Για τις περιπτώσεις αυτές, εξειδικευμένοι απολυμαντές της εταιρείας μας, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα ξυλοφάγων εντόμων, είναι στη διάθεσή σας για τη συμβουλευτική τους ικανότητα αλλά και για την πραγματοποίηση όλων των δυνατών μεθόδων καταπολέμησης (υποκαπνισμοί, ψεκασμοί κ.λπ.).

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, σας εξασφαλίζει πλήρη απαλλαγή χωρίς φθορές και με απόλυτη ασφάλεια.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
Για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών, εφαρμόζουμε υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας, τοποθέτηση μη τοξικών μυρμηγκοκτόνων ζελέ ή τοποθέτηση απωθητικών οικολογικών ουσιών, ανάλογα με την περίπτωση.

Εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα ακόμη και σε περιπτώσεις σοβαρών προσβολών, όπου τα μυρμήγκια εκτός από τους εξωτερικούς χώρους, έχουν εισβάλλει και στους εσωτερικούς, έχοντας δημιουργήσει διόδους ή και φωλιές μέσα στα οικήματα, βγαίνουν μέσα από πρίζες ή πατώματα και δημιουργούν καταστροφές.

Ειδικά σε περιπτώσεις οικιών με κήπους σε περιοχές που υπάρχουν αυξημένοι πληθυσμοί μυρμηγκιών, ο τακτικός ψεκασμός των υπαίθριων χώρων (κήπων) με ειδική αντλία ψεκασμού, εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με τη μέθοδο αυτή μεγάλες ποσότητες εξελιγμένων και ειδικών εντομοκτόνων σκευασμάτων, φτάνουν εκεί ακριβώς που τα έντομα έχουν τις φωλιές τους, με αποτέλεσμα τη ριζική εξολόθρευση αυτών, αλλά και τον έλεγχο όλων των εντόμων κήπου.
Έτσι επιτυγχάνουμε την ήρεμη και ευχάριστη παραμονή μας στους χώρους αυτούς για μεγάλο χρονικό διάστημα και με απόλυτη ασφάλεια όχι μόνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια, αλλά ακόμη και για τα φυτά τα οποία απαλλάσσονται ταυτόχρονα από τυχόν άλλα παράσιτα.

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΜΥΓΕΣ-ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ)
Είναι γνωστό σε όλους ότι τα κουνούπια με τα ενοχλητικά τους τσιμπήματα, εκτός από τις αλλεργίες και την αϋπνία που προκαλούν, μπορούν να μεταδώσουν στον άνθρωπο ιδιαίτερα επικίνδυνες ασθένειες όπως ελονοσία, κίτρινος πυρετός κ.α.. Όπως επίσης και οι μύγες των οποίων ο αριθμός των μικροοργανισμών που έχουν στο σώμα τους ξεπερνά το 1.000.000 και είναι υπεύθυνες για την εκδήλωση διάφορων ασθενειών, όπως σαλμονέλωση, δυσεντερία, τέτανο και πάρα πολλές άλλες.

Η πλήρης εξάλειψη των εντόμων αυτών, είναι πρακτικά αδύνατη λόγω της απανταχού ύπαρξής τους, της ικανότητάς τους να διανύουν μεγάλες αποστάσεις πετώντας και της εύκολης και ταχύτατης αναπαραγωγής τους.
Υπάρχουν όμως σύγχρονες μέθοδοι και σκευάσματα που μπορούν να μειώσουν δραστικά τους πληθυσμούς τους και να μας εξασφαλίσουν, ειδικά όταν γίνονται εκτεταμένα και τακτικά, ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ειδικά η χρήση επαγγελματικών αντλιών ψεκασμού στους εξωτερικούς χώρους, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύουν τα κατάλληλα εντομοκτόνα σκευάσματα σε μεγάλο ύψος και πλάτος και με τον τρόπο αυτό να εξολοθρεύουν τα έντομα αυτά στα σημεία που φωλιάζουν, αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μας όπλο στην καταπολέμηση αυτών των ενοχλητικών και επικίνδυνων εντόμων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Για την απόφραξη του δικτύου σας, διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα ηλεκτροκίνητα και πιεστικά μηχανήματα. Σε συνδυασμό με την εμπειρία των τεχνικών μας, αναλαμβάνουμε και φέρνουμε εις πέρας και τις πιο δύσκολες αποφράξεις, χωρίς καμία φθορά στις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

H ιδανικότερη λύση για σας είναι να αναθέσετε τη μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης σε μία σοβαρή εταιρεία, ώστε να μην ασχοληθείτε ξανά με αυτό.

Μαστορέματα, Επισκευές ]
 

Η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  είναι άρτια εξοπλισμένη με τεχνικό προσωπικό και μηχανήματα ώστε να μπορεί να αναλάβει οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα κάθε μορφής εργασίες που σχετίζονται με ανακατασκευές κτιρίων.

1. ΕΚΣΚΑΦΕΣ
2. ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ
3. ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ
4. ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ
5. ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ
6. ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
7. ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
8. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
9. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
10. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
11. ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ
12. ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
13. ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
14. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ
15. ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
16. ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Καθαρισμός μοκετών και χαλιών ]

Εξειδικευμένος καθαρισμός, επιτυγχάνοντας την αναζωογόνηση ινών και τη ζωντάνια των χρωμάτων!

Εξασφαλίστε την υγιεινή των επαγγελματικών ή ιδιωτικών σας χώρων, με τον επιτόπιο καθαρισμό των μοκετών σας ή του σαλονιού σας, από τα έμπειρα συνεργεία της MEDITERRANEAN CLEANING ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Η μακροχρόνια εμπειρία μας, η χρήση των πιο εξελιγμένων επαγγελματικών σαμπουάν καθαρισμού μοκετών ή σαλονιών, επιτυγχάνει την απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή χωρίς φθορές ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Με ειδικές μηχανές πλύσης – στέγνωσης πλένονται τοπικά ή στο σύνολο τους οι μοκέτες και στη συνέχεια εάν το επιθυμεί ο πελάτης  γίνεται αδιαβροχοποίηση για την μλεγιστη προστασία τους.

Η εταιρεία Μεσογειακοί Καθαρισμοί δραστηριοποιείται επίσης στον εξειδικευμένο καθαρισμό μοκέτας και χαλιών με την χρήση εναλλακτικών μεθόδων και συστημάτων (βιοκαθαρισμός). Η ξηρή μέθοδος δεν επιτρέπει την παραμονή υγρασίας στο υπόστρωμα της μοκέτας, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη μυκήτων (μούχλα) και παθογόνων μικροοργανισμών.

Καλέστε μας για μια προσωπική επίσκεψη στο χώρο σας, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση και επωφεληθείτε από τις παροχές μας.
 

Εξειδικευμένοι Καθαρισμοί ]

Καθαρισμοί που περιλαμβάνουν καταστροφές από πυρκαγιά, πλημμύρα, graffiti κ.α.

 

 • Τριψίματα γυαλίσματα δαπέδων

 

Με ειδικές περιστροφικές και απορροφητικές μηχανές καθώς και με ειδικούς διαλύτες τρίβονται και καθαρίζονται μάρμαρα, μωσαϊκά, πλακάκια, πλαστικά δάπεδα. Στη συνέχεια αν το επιθυμεί ο πελάτης απλώνονται μεταλλικές παρκετίνες αντιολισθητικές ή γίνεται κρυσταλλοποίηση για την προστασία των δαπέδων από ρύπους καθώς και για την καλαίσθητη προβολή τους.

 

 • Καθαρισμός φωτοβολταϊκών συστημάτων

Οι Μεσογειακοί καθαρισμοί δραστηριοποιούνται και στον καθαρισμό φωτοβολταϊκών συστημάτνω καθώς η απόδοση των συστημάτων αυτών έχει άμεση σχέση με την καθαριότητα τους. Η συσσώρευση σκόνης στα τζάμια τους, μειώνει την απόδοση τους κατα μεγάλο ποσοστό. Με τον μηχανικό εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία μας σας προσφέρουμε την πλήρη και ασφαλή καθαρισμό των φωτοβολταϊκών σας συστημάτων σε οποιδήποτε ύψος είναι τοποθετημένα.

 

 • Καθαρισμοί κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων 

Η εταιρέία μας διαθέτει μηχανήματα υγρού καθαρισμού και γυαλίσματος για κυλιόμενους διαδρόμους και σκάλες σε εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, πλοία και λοιπούς χώρους. Στη συγκεκριμένη υπηρεσία  περιλαμβάνονται:

Υγρό καθάρισμα της επιφάνειας και της μετώπης του σκαλοπατιού

Επιτόπου καθαρισμός χωρίς αφαίρεση της σκάλας ή του διαδρόμου

Υπηρεσία με επιλογή προγράμματος συντήρησης ή καθαρισμός αναλόγως των αναγκών

Υπηρεσία συντήρησης με στεγνό σκούπισμα και γυάλισμα κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων

 

 •  Καθαρισμός graffiti

Καθαρίζουμε με σύστημα υδροβολής σε συνδιασμό με χρήση οικολογικών υλικών ανάλογα με το είδος της επιφάνειας, το οποίο έχει σκοπό την απομάκρυνση ρύπων και δύσκολων λεκέδων από προσόψεις κτιρίων και εξωτερικών χώρων.

Ο καθαρισμός με υδροβολή είναι αποτελεσματικός, οικολογικός και γρήγορος. 

Ρύποι όπως: γράσο, καυσαέριο, αυτοκόλλητα, λάσπη, κόλλα, Graffiti, αποτελούν παρελθόν

 

Καθαρισμοί Υαλοπινάκων ]

Συνεργεία με κατάλληλα εργαλεία, ανυψωτικά μηχανήματα, κρεμαστές πλατφόρμες, πλένουμε σε προγραμματισμένο χρόνο ή κατ΄εντολη περιμετρικούς και διαχωριστικούς υαλοπίνακες.

Αρχικοί καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων & οικιών ]

Επιτυγχάνουμε τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, υπερβαίνοντας και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις!

Οι βιομηχανικές μονάδες λειτουργούν κάτω από έντονες πιέσεις για άυξηση της απόδοσης των γραμμών παραγωγής.

Η συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων δεν ενισχύει μόνο την εικόνα ή την εργονομία των χώρων αλλά εν τέλει συμβάλει στην βελτίωση της παραγωγικότητας . Για να γίνει αυτό, λαμβάνουμε υπόψη μας όλες τις ιδιαίτερες συνθήκες διαμόρφωσης ,δομής και λειτουργίας των βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη .Ούτε τις ‘ευαίσθητες’ περιοχές ,ούτε τις χρονικές δεσμεύσεις , ούτε τις ιδιαιτερότητες των αναγκών κάθε περιοχής της εγκατάστασης.
 

Καθαρισμός Τζακιών / Καμινάδων ]

O φυσικός σας σύμμαχος για να απολαμβάνετε τη ζέστη και τη θαλπωρή που προσφέρει ένα καθαρό τζάκι!

 

«Ο καθαρισμός των καμινάδων σε χώρους εστίασης είναι απαραίτητος για μεγαλύτερη απόδοση και για αποφυγή πυρκαγιάς»

 

Οι επαγγελματικές κουζίνες διαθέτουν ένα σύστημα απαγωγής σχεδιασμένο για να απομακρύνει τον καπνό, τους ατμούς και τις οσμές. Οι ατμοί μεταφέρουν λίπος, το οποίο καλύπτει τις επιφάνειες απ’ όπου περνά. Αυτό το λίπος είναι άκρως εύφλεκτο και εγκυμονεί κινδύνους πυρκαγιάς.  Όταν το τμήμα του αεραγωγού πάρει φωτιά, το λίπος διαχέεται κατά μήκος του αεραγωγού, προκαλώντας ανάφλεξη σε οτιδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί του.

Επιπλέον τα ρυπαρά συστήματα κάνουν τον ανεμιστήρα να δουλεύει ανεπαρκώς με μεγαλύτερη κατανάλωση σε ρεύμα και μικρότερη απόδοση, με αποτέλεσμα οι οσμές να διαχέονται στους χώρους εστίασης.

Οι ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα και εξειδικευμένα  μηχανήματα (LIFA AIR)  προσεγγίζουν ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία της καμινάδας απαλλάσσοντας το εσωτερικό της από τα υπολείμματα που συσσωρεύονται στα τοιχώματά της κατά τη διάρκεια της καύσης. Η μεθοδολογία και η εμπειρία μας εγγυώνται την καθαριότητα του χώρου σας μέχρι το τέλος των εργασιών, καθώς και την σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία του τζακιού σας.

Υποδεχτείτε λοιπόν το χειμώνα με τις καλύτερες συνθήκες δείχνοντας εμπιστοσύνη στον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία, τα ανταγωνιστικά προϊόντα και την εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου που σας εξασφαλίζουν οι ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

 

Καθαρισμοί συντήρησης επαγγελματικών χώρων, οικιών & πολυκατοικίων ]

Ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες ατόμων με κατάλληλα μηχανήματα και υλικά εκτελούν λεπτομερείς καθαρισμούς σε χώρους νεόκτιστους ή ανακαινισμενους, μετά την αποχώρηση των οικοδομικών συνεργείων.

Ο αρχικός καθαρισμός αφορά στην προετοιμασία ενός κτιρίου για την πρώτη εγκατάσταση, είτε μετά την κατασκευή του είτε τη γενική του ανακαίνιση.
Οι εργασίες καθαρισμού σε αυτή την περίπτωση απαιτούν ειδικό χειρισμό αλλά και ειδικά μηχανήματα, εξοπλισμό και υλικά.

Πρέπει με κάθε μέσο (με σεβασμό στα κατασκευαστικά  υλικά) να αφαιρεθούν όλοι οι ρύποι τώρα που είναι «νωποί».
Τα επίμονα ή δύσκολα κατασκευαστικά κατάλοιπα, απαιτούν εξειδικευμένο προσωπικό, αντίστοιχα μηχανήματα και υλικά.
Ζητείστε μας να έρθουμε να δούμε τον χώρο της επιχείρησής σας και να σας δώσουμε την 
προσφορά μας χωρίς καμία υποχρέωσή από εσάς.

Καθαρισμός Αεραγωγών ]

Με πρωτοποριακή τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό διασφαλίζουμε υγιεινό αέρα στο σπίτι και την επιχείρησή σας!

Οι Μεσογειακοί Καθαρισμοί χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό της Φιλανδικής εταιρίας LIFA AIR, την πολύχρονη εμπειρία της στους καθαρισμούς και το εξειδικευμένο προσωπικό με τις πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού που ακολουθεί εγγυάται ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς προβλήματα υγείας.

Η εσωτερική ατμοσφαιρική ποιότητα (IAQ) είναι μια σημαντική παράμετρος που χαρακτηρίζει το εσωτερικό περιβάλλον και σχετίζεται έντονα με την υγεία των κατοίκων των κτιρίων. Επιπρόσθετα, η λειτουργία του συστήματος εξαερισμού ενός κτιρίου είναι επίσης σημαντική, δεδομένου ότι ο πρωταρχικός ρόλος του εξαερισμού είναι να βελτιωθεί το εσωτερικό κλίμα του κτιρίου.

Η κακή ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του κτιρίου συνδέεται άμεσα με την εμφάνιση συνδρόμων που έχουν άμεσες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. Τα βασικά συμπτώματα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν παροδικό χαρακτήρα και εξασθενούν όταν ο χρήστης απομακρύνεται από το κτίριο.

 1. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (κόπωση, πονοκέφαλοι, ζαλάδες, κ.α.)
 2. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (άσθμα, δύσπνοια, βρογχίτιδα, κ.α.)
 3. ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ευπάθεια σε ασθένειες, αλλεργικά προβλήματα, κ.α.)
 4. ΛΟΙΠΑ (προβλήματα στα μάτια, ερεθισμοί στο δέρμα, προβλήματα στο λαιμό, κ.α.)

 

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ HVAC

 

 1. Οπτική επιθεώρηση με κάμερα robot 

Χρησιμοποιώντας τον άρτιο και πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό της πρωτοποριακής Φιλανδικής εταιρίας «LIFA AIR» , έχουμε τη δυνατότητα με τη χρήση του Duct Control Mini, το οποίο αποτελεί μια φορητή βαλίτσα επιθεώρησης για σύνθετους οριζόντιους αγωγούς, να καταγράφουμε την ποσότητα της επιβάρυνσης του αεραγωγού, συμπεριλαμβανομένων των πιο επιβαρυμένων περιοχών και της εμφάνισης προβλημάτων όπως συμπυκνωμάτων και καταστροφής από υγρασία. Τα αποθηκευμένα video ή φωτογραφικές απεικονίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προγραμματισμένες μετρήσεις συντήρησης, επισκευές ή πιστοποιήσεις.

 

 1. Σχεδιασμός μηχανικού καθαρισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης

Οι μηχανικές τεχνικές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για το καθαρισμό ορισμένων κομματιών του HVAC, συμπεριλαμβανομένων των ανεμιστήρων, διαχυτών, κλαπέτων και των εσωτερικών επιφανειών της μονάδας διαχείρισης αέρα. Χρησιμοποιώντας μηχανικές μεθόδους καθαρισμού, ενσωματώνονται τεχνικές ανάμιξης και απόσπασης υλικών καθώς και απομάκρυνσης τους. Οι συσκευές ανάδευσης περιλαμβάνουν βούρτσες ισχύος, συστήματα πεπιεσμένου αέρα και νερού καθώς και εργαλεία χειρός όπως βούρτσες. Η συλλογή των σωματιδίων επιτυγχάνεται με τη χρήση κενού από ειδικές συσκευές με κατάλληλη ταχύτητα σύλληψης ώστε να συλλέγουν το υλικό καθώς αυτό αποσπάται. 

 

 1. Πραγματοποίηση μηχανικού καθαρισμού 

Με κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό, την πρωτοποριακή τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό της «LIFA AIR»,  πραγματοποιούμε το μηχανικό καθαρισμό του συστήματος HVAC.

 

 1. Απολύμανση αεραγωγών

Τα απολυμαντικά είναι αντιμικροβιακά χημικά που είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε εφαρμοζόμενα στην εσωτερική επιφάνεια των αεραγωγών να ελέγχουν την μόλυνση από τα μικρόβια.

 

 1. Επιβεβαίωση αποτελέσματος με χρήση κάμερας robot

Τα αποτελέσματα του καθαρισμού πάντοτε επιθεωρούνται παρουσία του πελάτη ή αντιπροσώπου του. Οι αγωγοί  καταγράφονται με τις ειδικές κάμερες robot και με ειδικές ταινίες ή δείγματα φίλτρων για μικρόβια εξασφαλίζουμε την ποιότητα του αποτελέσματος. Φωτογραφίες σημείων των αεραγωγών αποθηκεύονται και βοηθούν σε μελλοντικούς ελέγχους και ενέργειες συντήρησης.

 

 1. Έκδοση πιστοποίησης καθαρισμού & απολύμανσης

Με το πέρας των εργασιών καθαρισμού χορηγούνται τα αντίστοιχα πιστοποιητικά καθαρισμού και απολύμανσης.

 

 

Βιολογικός Καθαρισμός απο ακάρεα ]

Καθαρό περιβάλλον ύπνου, χωρίς αλλεργίες & προβλήματα υγείας!

Στο μικροσκόπιο, τα ακάρεα φαίνονται αρκετά αποκρουστικά. Παρά το μικρό τους μέγεθος, τα ακάρεα της οικιακής σκόνης είναι υπερβολικά μεγάλα για να εισχωρήσουν βαθιά μέσα στη μύτη ή τους πνεύμονες μέσω της αναπνοής και οι έρευνες έχουν δείξει ότι το αλλεργιογόνο που προκαλεί το άσθμα εντοπίζεται στα περιττώματα του ακάρεου. Πρόκειται για μία πρωτεΐνη που εκκρίνεται από το έντερο των ακάρεων και χρησιμοποιείται για την πέψη των λεπιών των ανθρώπινου δέρματος που έχουν καταναλώσει. Oι σβώλοι των περιττωμάτων τους έχουν μέγεθος περίπου 20 μικρόμετρα, ήτοι 20 εκατομμυριοστά του μέτρου. Μπορεί να εισχωρήσουν εύκολα στη μύτη μέσω της αναπνοής προκαλώντας χρόνια ρινίτιδα και τρίμματά τους φτάνουν εύκολα έως τους πνεύμονες προκαλώντας την αλλεργική αντίδραση που οδηγεί στο άσθμα. Η χημική φύση του αλλεργιογόνου των ακάρεων της οικιακής σκόνης έχει αναλυθεί πλήρως και ονομάζεται Der p1.

Μετά τα υπνοδωμάτια, ο πιο αγαπημένος χώρος των ακάρεων της οικιακής σκόνης είναι το καθιστικό. Τα χαλιά και τα ντυμένα έπιπλα μπορεί να περιέχουν μεγάλες ποσότητες ακάρεων (πάνω από 1.000 ανά γραμμάριο σκόνης) και εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες αλλεργιογόνου. Κάθε φορά που ξεσκονίζετε ή σκουπίζετε, εισπνέετε αλλεργιογόνα από τα ακάρεα· το ίδιο συμβαίνει και κατά τη διάρκεια της νύχτας από τα κλινοσκεπάσματα, καθώς κοιμάστε. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής του, το μωρό που γεννιέται με προδιάθεση για αλλεργία μπορεί να ευαισθητοποιηθεί στα ακάρεα της οικιακής σκόνης αν εκτεθεί σε 100 ακάρεα ανά γραμμάριο σκόνης από τα στρώματα και τα χαλιά. Σοβαρές κρίσεις μπορεί να «πυροδοτηθούν» σε επίπεδα 500 ακάρεων ανά γραμμάριο σκόνης.

Οι συνθήκες του περιβάλλοντος
Τα ακάρεα τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας που φυσιολογικά πέφτουν από τον άνθρωπο, άρα ζουν και αναπτύσσονται μόνο κοντά σε ανθρώπους. Δεν δαγκώνουν αλλά επιβαρύνουν τον οργανισμό μέσω της αναπνοής και γίνονται επικίνδυνα  για τους ανθρώπους που είναι αλλεργικοί σε αυτά. Οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις τους βρίσκονται στα στρώματα, στα μαξιλάρια, στους καναπέδες, στα χαλιά, στις κουρτίνες, στις ταπετσαρίες και στα χνουδωτά παιχνίδια…

Πώς μπορεί κανείς να αναγνωρίσει μια αλλεργία από ακάρεα;
Τα συχνότερα συμπτώματα είναι μπουκωμένη μύτη, φτάρνισμα, καταρροή και φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, κόπωση και πονοκέφαλος ιδίως κατά το πρωινό ξύπνημα. Σε βαρύτερες περιπτώσεις προκαλούνται βήχας ή και επεισόδια δύσπνοιας. Τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με κάποια επίταση φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες ανάλογα πάντα με τις συνθήκες υγρασίας. Η διάγνωση της ευαισθητοποίησης στα ακάρεα γίνεται από τους αλλεργιολόγους με τη διενέργεια των αλλεργικών δερματικών δοκιμασιών. Πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι παρουσιάζουν ευαισθησία στα ακάρεα, δεν παρουσιάζουν πάντα αλλεργική νόσο, ούτε κατ’ ανάγκη για τα αλλεργικά συμπτώματα που προαναφέρθηκαν ευθύνονται πάντα τα ακάρεα. Ο συσχετισμός της ευαισθητοποίησης με τη νόσο δεν είναι πάντοτε εύκολος και μπορεί να γίνει μόνο από εξειδικευμένους αλλεργιολόγους. Η αντιμετώπιση του προβλήματος συνίσταται στην αποφυγή, στην φαρμακευτική αγωγή και στη θεραπεία απευαισθητοποίησης (ανοσοθεραπεία)

Η σημασία της αποφυγής τους
Εάν εσείς (ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας) είστε αλλεργικός στα ακάρεα πρέπει να γνωρίζετε ότι το πρώτο βήμα της θεραπείας είναι η μείωση του πληθυσμού των ακάρεων στο σπίτι. Το γεγονός αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί όπως έχουν δείξει πολλές μελέτες η μείωση των ακάρεων στο χώρο του σπιτιού έχει σαν αποτέλεσμα σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων και μείωση της χρήσης φαρμάκων.

 

Βιοκαθαρισμός στρωμάτων

Η εταιρεία μας διαθέτονας έμπειρο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, καθαρίζει και απολυμαίνει αποτελεσματικά τα στρώματα απο τα ακάρεα, τα περιττώματα τους και το μικροβιακό φορτίο, ακολουθώντας τα παρακάτω στάδια:

Ειδική συσκευή με εξαιρετική δύναμη αναρρλοφησης και υψηλή συχνότητα παλμικών κυμάτων συλλέγει τα ακάρεα της οικιακής σκόνης και τα περιττώματα τους.

Σε συνδιασμό με λέμπα UV-C εξουδετερώνει τα ακάρεα και καταστρέφει βακτήρια χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση χημικών ουσιών.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό ενός υποαλλεργικού spray που καθυστερεί την επανεμφάνιση των ακάρεων

 

Καθαρισμός σαλονιών – Καθισμάτων

Δευτεροβάθμιος βιότοπος των αλλεργιογόνων ακάρεων είναι τα σαλόνια. Η εταιρεία μας δημιύργησε ειδικό τμήμα βιολογικού καθαρισμού που ασχολείται απόλυτα εξειδικευμένα με τον καθαρισμό των σαλονιών χωρίς την χρήση χημικών ουσιών εξασφαλίζοντας σας την αφαίρεση μικροβιακού φορτίου ( ακάρεα, βακτήρια, παθογόνοι μικροοργανισμοί και μύκητες), τον καθαρισμό απο λεκέδες με τη χρήση ειδικού μηχανήματος και την αναζωογόνηση της υφής των ινωδών υφασμάτων.