Καθαρισμός μοκετών, χαλιών και υφασμάτων

Εξασφαλίστε την υγιεινή των επαγγελματικών ή ιδιωτικών σας χώρων, με τον επιτόπιο καθαρισμό των μοκετών και χαλιών σας, ή του σαλονιού σας, από τα έμπειρα συνεργεία των Μεσογειακών Καθαρισμών.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας, η χρήση των πιο εξελιγμένων επαγγελματικών καθαριστικών μοκετών, χαλιών ή σαλονιών, επιτυγχάνει την απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή χωρίς φθορές ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Με ειδικές μηχανές πλύσης – στέγνωσης πλένονται τοπικά ή στο σύνολο τους οι μοκέτες και στη συνέχεια εάν το επιθυμεί ο πελάτης γίνεται αδιαβροχοποίηση για την μέγιστη προστασία τους.

Η εταιρεία Μεσογειακοί Καθαρισμοί Α.Ε. – Καφαντάρης Στέφανος δραστηριοποιείται επίσης στον εξειδικευμένο καθαρισμό μοκέτας και χαλιών με την χρήση εναλλακτικών μεθόδων και συστημάτων (βιοκαθαρισμός). Η ξηρή μέθοδος δεν επιτρέπει την παραμονή υγρασίας στο υπόστρωμα της μοκέτας, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη μυκήτων (μούχλα) και παθογόνων μικροοργανισμών.

Καλέστε μας για μια προσωπική επίσκεψη στο χώρο σας, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση και επωφεληθείτε από τις παροχές μας.