Εταιρεία

Η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ιδρύθηκε το 1996 με έδρα τα Χανιά. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των κτηματομεσιτικών-ασφαλιστικών και λίγα χρόνια αργότερα προσέθεσε στις δραστηριότητες της και την εξυπηρέτηση διαχείρισης κτιρίων, διαγράφοντας παράλληλα ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς. Με τον όρο διαχείριση κτιρίων εννοούμε τη συντήρηση, το καθαρισμό τους, τις επισκευές τους, τις βελτιώσεις τους/προσθήκες την έκδοση κοινοχρήστων τους ενώ παράλληλα απώτερος στόχος μας είναι και η ασφάλισή τους.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλη τη Κρήτη εδώ και 12 έτη, απασχολώντας σε μόνιμη βάση 60 άτομα, 8 υπάλληλους γραφείου/εξωτερικών εργασιών και 52 καθαριστές-καθαρίστριες έχοντας στις τάξεις μας ένα υπερσύγχρονο στόλο πλυστικών/καθαριστικών μηχανημάτων. Τους θερινούς μήνες το προσωπικό μας υπερδιπλασιάζεται για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν λόγω τουρισμού ενώ επίσης δε θα πρέπει να παραληφθούν οι συνεργασίες μας με ένα πλήθος συνεργείων κατασκευαστικών/επισκευαστικών δραστηριοτήτων.

Ο νομός Χανίων και γενικότερα η Κρήτη αποτελούν μια από τις πρώτες επιλογές τουρισμού. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονη κινητικότητα στην αγορά εξοχικών κατοικιών, τόσο από Έλληνες κυρίως όμως από ξένους, με σκοπό τη διαμονή τους θερινούς μήνες. Η επιχείρηση μας αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που δημιουργούνται για τη διαχείριση αυτών των ακινήτων καθ’όλη τη διάρκεια του έτους και ειδικότερα τους χειμερινούς μήνες κατά τους οποίους αυτά παραμένουν κενά, αναλαμβάνει τη πλήρη διαχείριση τους.

Οι κυριότεροι παράγοντες που συντέλεσαν στην ραγδαία ανάπτυξη της MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ είναι

* Η πολύχρονη εμπειρία της
* Το εξειδικευμένο προσωπικό της
* Η συνέπεια και ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες της

και τέλος

* η αποτελεσματικότητα των εργασιών της.

Υπεύθυνα, αξιόπιστα και οικονομικά η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη διαχείριση και φροντίδα του κτιρίου σας.

Μέσω του διαδικτύου προσδοκούμε να σας δώσουμε μια πλήρη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας και των υπηρεσιών μας.

Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση βρισκόμαστε στη διάθεσή σας….

[ Γνωρίστε ]
ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ