Συντήρηση / Φροντίδα κτιρίων και εξωτερικών χώρων

Η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ δίνει αξιόπιστες, άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ανάγκη ή πρόβλημα του κτιρίου ή της κατοικίας σας.
Μπορείτε να απευθυνθείτε στη εταιρία μας για κάθε τι σημαντικό ή μη που αφορά στη διατήρηση της καλής κατάστασης του σπιτιού, του διαμερίσματος, του γραφείου, του κήπου ή του κτιρίου σας.
Με ένα απλό τηλεφώνημα οι ειδικοί της MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ θα σας δώσουν λύσεις, θα σας κάνουν προσφορές και θα οργανώσουν εργασίες όπως για παράδειγμα:

1. τη διαμόρφωση και τη συντήρηση του κήπου.
2. το βάψιμο εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.
3. τη στεγανοποίηση ταρατσών.
4. την τοποθέτηση ή την αλλαγή τεντών.
5. την επιδιόρθωση υδραυλικών ή ηλεκτρολογικών βλαβών.
6. την απεντόμωση και την απολύμανση των χώρων.
7. την αναγόμωση των πυροσβεστήρων κ.λπ.

Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων της MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ τους καθιστά ικανούς να ανταποκριθούν και να καλύψουν άμεσα και αξιόπιστα κάθε ανάγκη που θα δημιουργηθεί και θα αφορά στη σωστή οργάνωση και διαχείριση ενός κτιρίου. Με ειδικά προγράμματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και με πλήρη επίγνωση των πολλαπλών απαιτήσεων μιας άρτιας διαχείρισης, η MEDITERRANEAN CLEANING & SECURE ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ μπορεί να αναδειχτεί στον απόλυτο και πολυτιμότερο συνεργάτη σας για κάθε εργασία που αφορά στη:

Α. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Β. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Γ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ