Εξειδικευμένοι Καθαρισμοί

Τριψίματα γυαλίσματα δαπέδων

Με ειδικές περιστροφικές και απορροφητικές μηχανές καθώς και με ειδικούς διαλύτες τρίβονται και καθαρίζονται μάρμαρα, μωσαϊκά, πλακάκια, πλαστικά δάπεδα. Στη συνέχεια αν το επιθυμεί ο πελάτης απλώνονται μεταλλικές παρκετίνες αντιολισθητικές ή γίνεται κρυσταλλοποίηση για την προστασία των δαπέδων από ρύπους καθώς και για την καλαίσθητη προβολή τους.

Καθαρισμός φωτοβολταϊκών συστημάτων

Οι Μεσογειακοί Καθαρισμοί Α.Ε. – Καφαντάρης Στέφανος, δραστηριοποιούνται και στον καθαρισμό φωτοβολταϊκών συστημάτων καθώς η απόδοση των συστημάτων αυτών έχει άμεση σχέση με την καθαριότητα τους. Η συσσώρευση σκόνης στα τζάμια τους, μειώνει την απόδοση τους κατά μεγάλο ποσοστό. Με τον μηχανικό εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία μας σας προσφέρουμε την πλήρη και ασφαλή καθαρισμό των φωτοβολταϊκών σας συστημάτων σε οποιοδήποτε ύψος και να είναι τοποθετημένα.

Καθαρισμοί κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων

Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα υγρού καθαρισμού και γυαλίσματος για κυλιόμενους διαδρόμους και σκάλες σε εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, πλοία και λοιπούς χώρους. Στη συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνονται υγρό καθάρισμα της επιφάνειας και της μετώπης του σκαλοπατιού, επιτόπου καθαρισμός χωρίς αφαίρεση της σκάλας ή του διαδρόμου, υπηρεσία με επιλογή προγράμματος συντήρησης ή καθαρισμός αναλόγως των αναγκών και υπηρεσία συντήρησης με στεγνό σκούπισμα και γυάλισμα κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων.

Καθαρισμός graffiti και δύσκολων ρύπων

Έχουμε τη δυνατότητα αφαίρεσης graffiti και δύσκολων ρύπων από προσόψεις κτιρίων, εξωτερικών χώρων και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια, χρησιμοποιώντας σύστημα υδροβολής σε συνδυασμό με οικολογικά υλικά, ανάλογα πάντα με το είδος της επιφάνειας, από το οποίο πρέπει να γίνει η απομάκρυνση ρύπων και δύσκολων λεκέδων.

Ρύποι όπως γράσο, καυσαέριο, αυτοκόλλητα, λάσπη, κόλλα, Graffiti, αποτελούν πλέον παρελθόν!

Καθαρισμοί έπειτα από πυρκαγιά

Ο καθαρισμός μετά από τη περίπτωση μιας φωτιάς αποτελεί μια αρκετά σύνθετη και απαιτητική διαδικασία η οποία απαιτεί τη χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού για τον καθαρισμό από τους έντονους ρύπους που προκαλεί στο πέρασμά της.

Οι Μεσογειακοί Καθαρισμοί Α.Ε. – Καφαντάρης Στέφανος αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου τον καθαρισμό και αποκατάσταση της οικίας ή καταστήματος σας σε περίπτωση πυρκαγιάς.