Εξειδικευμένοι Καθαρισμοί

Τριψίματα γυαλίσματα δαπέδων

Με ειδικές περιστροφικές και απορροφητικές μηχανές καθώς και με ειδικούς διαλύτες τρίβονται και καθαρίζονται μάρμαρα, μωσαϊκά, πλακάκια, πλαστικά δάπεδα. Στη συνέχεια αν το επιθυμεί ο πελάτης απλώνονται μεταλλικές παρκετίνες αντιολισθητικές ή γίνεται κρυσταλλοποίηση για την προστασία των δαπέδων από ρύπους καθώς και για την καλαίσθητη προβολή τους.

Καθαρισμός φωτοβολταϊκών συστημάτων

Οι Μεσογειακοί καθαρισμοί δραστηριοποιούνται και στον καθαρισμό φωτοβολταϊκών συστημάτνω καθώς η απόδοση των συστημάτων αυτών έχει άμεση σχέση με την καθαριότητα τους. Η συσσώρευση σκόνης στα τζάμια τους, μειώνει την απόδοση τους κατα μεγάλο ποσοστό. Με τον μηχανικό εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία μας σας προσφέρουμε την πλήρη και ασφαλή καθαρισμό των φωτοβολταϊκών σας συστημάτων σε οποιδήποτε ύψος είναι τοποθετημένα.

Καθαρισμοί κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων

Η εταιρέία μας διαθέτει μηχανήματα υγρού καθαρισμού και γυαλίσματος για κυλιόμενους διαδρόμους και σκάλες σε εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, πλοία και λοιπούς χώρους. Στη συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνονται:

  • Υγρό καθάρισμα της επιφάνειας και της μετώπης του σκαλοπατιού
  • Επιτόπου καθαρισμός χωρίς αφαίρεση της σκάλας ή του διαδρόμου
  • Υπηρεσία με επιλογή προγράμματος συντήρησης ή καθαρισμός αναλόγως των αναγκών
  • Υπηρεσία συντήρησης με στεγνό σκούπισμα και γυάλισμα κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων

Καθαρισμός graffiti

Καθαρίζουμε με σύστημα υδροβολής σε συνδιασμό με χρήση οικολογικών υλικών ανάλογα με το είδος της επιφάνειας, το οποίο έχει σκοπό την απομάκρυνση ρύπων και δύσκολων λεκέδων από προσόψεις κτιρίων και εξωτερικών χώρων.
Ο καθαρισμός με υδροβολή είναι αποτελεσματικός, οικολογικός και γρήγορος.
Ρύποι όπως: γράσο, καυσαέριο, αυτοκόλλητα, λάσπη, κόλλα, Graffiti, αποτελούν παρελθόν