Καθαρισμός Τζακιών / Καμινάδων

«Ο καθαρισμός των καμινάδων σε χώρους εστίασης είναι απαραίτητος για μεγαλύτερη απόδοση και για αποφυγή πυρκαγιάς»

Οι επαγγελματικές κουζίνες διαθέτουν ένα σύστημα απαγωγής σχεδιασμένο για να απομακρύνει τον καπνό, τους ατμούς και τις οσμές. Οι ατμοί μεταφέρουν λίπος, το οποίο καλύπτει τις επιφάνειες απ’ όπου περνά. Αυτό το λίπος είναι άκρως εύφλεκτο και εγκυμονεί κινδύνους πυρκαγιάς. Όταν το τμήμα του αεραγωγού πάρει φωτιά, το λίπος διαχέεται κατά μήκος του αεραγωγού, προκαλώντας ανάφλεξη σε οτιδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί του.

Επιπλέον τα ρυπαρά συστήματα κάνουν τον ανεμιστήρα να δουλεύει ανεπαρκώς με μεγαλύτερη κατανάλωση σε ρεύμα και μικρότερη απόδοση, με αποτέλεσμα οι οσμές να διαχέονται στους χώρους εστίασης.

Οι ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα και εξειδικευμένα μηχανήματα (LIFA AIR) προσεγγίζουν ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία της καμινάδας απαλλάσσοντας το εσωτερικό της από τα υπολείμματα που συσσωρεύονται στα τοιχώματά της κατά τη διάρκεια της καύσης. Η μεθοδολογία και η εμπειρία μας εγγυώνται την καθαριότητα του χώρου σας μέχρι το τέλος των εργασιών, καθώς και την σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία του τζακιού σας.

Υποδεχτείτε λοιπόν το χειμώνα με τις καλύτερες συνθήκες δείχνοντας εμπιστοσύνη στον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία, τα ανταγωνιστικά προϊόντα και την εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου που σας εξασφαλίζουν οι ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ.